Fotografie Kleur en Licht

Interieur fotografie neemt een brede waaier van kleuren te produceren. Elke fotograaf wil een stijl die uniek is en goed geschikt om de beelden die ze proberen te portretteren bereiken. Technieken zoals Natural Light, overgangen en Dialog kan hen helpen dit te bereiken. Hier zijn een paar van de meest gebruikte kleuren in de fotografie:

De populaire kleur die wordt gebruikt in het dagelijks foto's is natuurlijk blauw. Sommige fotografen kunnen kiezen voor groen of geel. Dit is niet zeer vaak deze dagen, maar kan worden gebruikt wanneer de ruimte beperkt is. Bijvoorbeeld, als de camera wordt gebruikt in een vliegtuig, het milieu van het vliegtuig zou een gemeenschappelijk onderwerp. Interieur fotografie is een groot gebied, daarom is het belangrijk om de juiste kleur om het uiterlijk te passen kiezen.

Zwart-wit fotografie gaat met behulp van een minimale belichting en het fotograferen van onderwerpen onder natuurlijk licht. De meest voorkomende belichtingstijden voor zwart-wit fotografie zijn 1 / 1000ste van een seconde tot een seconde. De belichtingstijden kan worden verminderd door het verhogen van het contrast van de foto. Belichtingstijden worden verder beperkt door het maken van bepaalde objecten lijken helderder dan ze werkelijk zijn. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor een nachtelijk landschap en landschapsfotografie en is waarschijnlijk meer bekend.

Terwijl zwart-wit fotografie heeft wel beperkt gebruik, kan het een zeer dramatisch effect te produceren. Het komt vaker voor zwart-wit foto's in heldere, kleurrijke kamers dan kamers met weinig tot geen kleur te vinden. Kleur is veel gemakkelijker te bereiken in ruimtes met neutrale kleuren en alleen witte verf. Interieur fotografie geeft u de mogelijkheid om kleur in uw afbeeldingen toe te voegen zonder veel inspanning.

Een portret, die meestal wordt gezien in een donkere kamer, heeft een enorme impact op de kijker. De verlichting kan van onderwerp te veranderen en verbeteren van de schoonheid en de emotie van de foto. Dit is de reden waarom interieur fotografie is zo een waardevolle aanwinst voor degenen die willen die prachtige portretten die elke persoon moet zien vast te leggen.

Fotografie gedaan buiten de neiging vooral donker te zijn. Dit kan zijn omdat van de hoeken van de fotograaf, of omdat het normale licht werkte niet goed op het moment. Echter, er zijn bepaalde trucs die kunnen helpen het donker effect, die vaak wordt gemarkeerd door schaduwen te verminderen. Donkerder de schaduwgebieden van een beeld kan soms worden bereikt door bijsnijden de foto onder een hoek die niet rechtdoor. Dit helpt ook om een ​​aantal van de ruis in het beeld te elimineren.

Kleurenfoto's zal bevatten vaak een kleurwaas aangebracht over de foto. Indien u wenst om een ​​kleur te wassen voor een kleurenfoto te gebruiken, moet je wat tijd om te leren hoe je de kleur correct toe te passen. Als je onzeker bent over hoe u de kleur toe te passen, dan kunt u proberen om naar een fotografie klas en vragen wat advies.

Kleur kan een dramatisch effect op de fotografie, en veel fotografen genieten van het gebruik ervan in hun werk. Er zijn drie soorten kleuren die vaak worden gebruikt in het interieur fotografie. Zwart-wit fotografie kan moeilijk zijn om een ​​echt zwart en wit effect te verkrijgen van, daarom zal de fotograaf vaak een rood of groen wassen over de foto zodat het lijkt alsof het werd genomen in zwart en wit. Als u in staat om een ​​scène in kleur vast te leggen, moet je vermijden met behulp van wit voor een close-up shot.

U kunt fleuren een scène met weinig licht, dat is de reden waarom het interieur fotografie is gedaan buiten in omstandigheden met weinig licht. Bijvoorbeeld, als je probeert om een ​​nachtlandschap vast te leggen, het licht is over het algemeen lager in het gebied. Daarom moet u een manier om het beeld te steken, zonder een helder licht komen in het gebied.

Als u probeert aan het licht een kleurenfoto die binnen gefotografeerd, kunt u een ander resultaat door het aanpassen van de kleur van het licht dat schijnt in de foto te bereiken. Zo kan de verlichting blauw of groen zijn, maar de verlichting komt eigenlijk van een bleke oranje. Dit kan worden bereikt door het licht helderder. door een groene tint aan het licht of met een andere kleurenfilter.

Als u een foto in een helder verlichte kamer fotograferen, kunt u een aantal van de problemen die vaak voorkomen bij het fotograferen binnenshuis te voorkomen. In plaats van een blauwe filter, probeer dan een rood filter, of een cyaan filter. Aangezien de meeste moderne digitale camera's hebben groen, magenta en geel filters voor hen beschikbaar, moet je niet een probleem hebt met het verkrijgen van de gewenste resultaten.