Hoe Recycling Kunt Helpen het Milieu?

Recycleren en hergebruiken kan helpen om het milieu te sparen en maken het milieu een gezondere plaats. De "recycling" methode is gebaseerd op het idee dat door het verminderen van de hoeveelheid materie in te gaan op de stortplaats, zal het de hoeveelheid afval te gaan van de stortplaats te verminderen. Het is ook gebaseerd op het idee dat, door het vervangen van de gebroken of gebruikte materiaal, de hoeveelheid afval wordt verlaagd, hetgeen zal bijdragen tot de hoeveelheid afval die in de stortplaats te verminderen. De meeste materialen, zoals kunststoffen, gebruikte huishoudelijke producten en metalen kan worden gerecycled.

Er zijn veel producten die het gebruik van een recycling container nodig hebben, en het is belangrijk om te weten dat de omgeving heeft een grote invloed op deze materialen. Bijvoorbeeld de automobiel-, elektronica-, papierproducten en andere producten die niet biologisch afbreekbare stoffen, die bijdragen aan de uitputting van niet-biologisch afbreekbare materialen. Voorbeelden van de niet-biologisch afbreekbare materialen omvatten glas, plastic, papier en metalen.

Compostering duurt enige niet-biologisch afbreekbare materialen, zoals dierlijke en plantaardige afval, maar geen niet-biologisch afbreekbare materialen, zoals papier of kunststof. Recycling en compostering zijn nuttig omdat ze helpen om te recyclen niet-biologisch afbreekbare materialen. Een ander belangrijk punt om te vermelden is dat de niet-biologisch afbreekbare materialen ook schadelijk worden geacht voor het milieu, wanneer het wordt gebruikt in grote hoeveelheden.

Elke actie heeft een eindresultaat, dus als het eindresultaat van een proces is een verarmd milieu, is het het beste om te voorkomen dat het doen van dat proces. Sommige acties, zoals het niet recyclen, zijn eenvoudig te controleren, zoals het verwijderen van bepaalde items door ze in de prullenbak.

Een andere manier die het milieu kunnen worden uitgeput door middel van recycling is door de producten van het afval dat milieucontaminanten geworden. Met andere woorden, de recycling niet garanderen dat de producten vrij zijn van verontreinigingen zal zijn. Zo is het mogelijk dat verontreinigingen anorganische materialen zijn, en kunnen zij een deel van de biologisch afbreekbare cyclus worden.

Hoewel commercieel product recycling is over het algemeen een veilige manier om te recyclen, zijn er een paar items die niet veilig zijn. Bijvoorbeeld koper en zink gecoate producten die worden gebruikt in hardhout zijn onderworpen aan oxidatie de oxidatie de kleur van het hout veranderen. Ook, koper en messing aan elkaar gesoldeerd zijn niet veilig om te recyclen.

IJzer en aluminium, gesoldeerd samen en ingepakt in plastic zijn schadelijk voor het milieu. Wanneer deze producten worden verwijderd, ze de neiging om radioactief te worden. Het is bewezen dat sommige aluminium en ijzer bevatten lood, dat is giftig voor de mens.

Elektrische apparatuur zoals televisies, computers en andere elektrische apparatuur moet worden verwijderd op een bepaalde manier. Zij moeten worden gedemonteerd en verwijderd uit hun verpakking. Deze producten moeten worden gemarkeerd om de kwaliteit aan te geven, en alle elektrische apparatuur moet goed worden gedemonteerd en uit de buurt gehouden van kinderen en dieren.

Glas is gevaarlijke stoffen en is meestal niet gerecycleerd. Glas kan worden gecombineerd met andere stoffen, zoals plastic, producten als voedselcontainers, sieraden en waterflessen creƫren. Sommige producten, zoals koffie en wijn flessen, kunnen worden hergebruikt.

Recycling kan onze afhankelijkheid van natuurlijke hulpbronnen te verminderen. Zo zijn veel elektronische producten vervaardigd uit gerecycleerde materialen. Dit proces vereist dat de grondstoffen worden afgebroken, zoals batterijen, plastics, en computers.

Echter, de daad van recycling niet garanderen dat het materialen die bijdragen aan de uitputting van natuurlijke hulpbronnen zal verwijderen. Opgemerkt dient te worden dat, hoewel vele delen van het milieu door zijn uitgeput om het afval, andere delen hebben meer te bieden, zoals de oceanen, die een schat aan waardevolle natuurlijke rijkdommen bevatten.

Milieukwesties, zoals aantasting van de ozonlaag, opwarming van de aarde, en zure regen worden ook behandeld door recycling. Sommige landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, omgaan met al hun afval op een plaats, de Britse Waste Management Organization (WMO). Daarom is het belangrijk te weten dat recycling en de hulp die het biedt zal helpen bij het behoud van het milieu te leren kennen.