De Opwekking Van Elektriciteit Uit Uw Air Conditioner

Als onderdeel van een typisch elektrisch systeem de oven, airconditioning, koelkast, en zelfs het verwarmen en koellucht moet worden aangedreven door elektrische componenten. Als een van deze onderdelen niet naar behoren dan werkt alle andere elektrische componenten werken niet goed.

Als de oven niet goed werkt dan zullen er veel elektrische componenten die niet goed ook werken. Dus, is het belangrijk dat als de oven niet goed werkt, dan alle andere elektrische componenten zijn ook niet goed zo goed werkt. In dit artikel zullen we een kijkje nemen op de verschillende elektrische componenten die deel uitmaken van elke oven of airconditioning systeem.

De eerste elektrische component de airconditioner. Er zijn twee soorten van airconditioners. Een type koelt de lucht, terwijl de andere verwarmt de lucht. Deze twee types van airconditioners daadwerkelijk werken samen als ze beide gebruik van hetzelfde proces van het houden van de lucht uit te warm of te koud.

De airconditioner maakt gebruik van de volgende onderdelen te helpen met het maken van elektriciteit. Het koelmiddel gekoeld wordt voordat het door een condensor loopt. Wanneer de condensor spoelwindingen trekt het koelgas door een reeks buizen met de thermostaat, waar het vervolgens wordt aangesloten op de stroomonderbreker.

De bedrading is verbonden met de aardingsstrip op het terrein en de aarddraad gaat dan naar de thermostaat. Als de thermostaat de stroom uit de condensor spoelwindingen wisselspanning die dan draait de compressor en de stroom naar het huis.

Het tweede type airconditioner een zogenaamde warmtepomp airconditioner. Dit is het type van de airconditioner die werd gebruikt in ziekenhuizen en andere voorzieningen zo ver terug als de jaren 1930. Dit type airconditioner gebruikt een warmtewisselaar warmteoverdracht tussen twee verschillende delen van het gebouw waar de temperatuur het hoogst is.

De twee delen van het gebouw, dat de warmtewisselaar kan worden geplaatst beide aan weerszijden van het gebouw of het kan aan een kant van het gebouw en de andere zijde geplaatst. In het geval van deze airconditioner dan is er een warmtewisselaar die is ontworpen om elektriciteit te maken voor de batterijen.

De vloeistof die wordt gebruikt om de warmtewisselaar te koelen is een koelgas. Wanneer de vloeistof afkoelt eerst door een radiator die het koelgas doordrukt de pijpen. Het gaat dan naar de condensor waar het opnieuw wordt gekoeld voordat het naar de thermostaat wordt gestuurd.

Er is een plaat die zich naast de warmtewisselaar een geleidend materiaal op de top heeft. De plaat bevindt zich onder de plaat en het onderoppervlak van de platen zodat het koel aanvoelt. Vervolgens, wanneer de vloeistof in contact komt met het geleidende materiaal van de warmte van de vloeistof wordt overgebracht op de platen via de vloeistof.

Het water en de lucht die in de airconditioner is verwarmd tijdens het proces. Dit zorgt ervoor dat het water en de lucht uit te breiden. De warmte van de expansie gaat dan door de pijpen naar de thermostaat wanneer wordt ingeschakeld om de lucht en het water te verwarmen.

Nadat de warmte is overgedragen aan de lucht en het water vervolgens het koelgas van de eerste warmtewisselaar wordt gekoeld voordat het naar de tweede warmtewisselaar. Deze stap vindt plaats in het onderste gedeelte van het huis en het bovenste deel van het huis. Dit wordt gedaan met het koelproces zodanig vertraagd dat het koelgas dat in contact komt met de draden zeer warm.

Vervolgens wordt de warmte overgebracht naar het water wordt dan verwarmd. Dit is wat maakt de airconditioner te genereren elektriciteit aan het huis van de temperatuur en energiebronnen op een constant niveau te houden.