Raspberry Pi - Leren Vele Talen Met Één Apparaat

Een Raspberry Pi kan een echte educatief hulpmiddel zijn. Het is goedkoop, eenvoudig te gebruiken en het allerbelangrijkste: het is een een van een soort apparaat dat op maat kan worden ontworpen om uw behoeften te passen.

Framboos Pi is een eenplaatcomputer, waarin een geïntegreerde Zeer laag ARM gebaseerde processor bevat. De eerste frambozenpastei werd aangekondigd op de Techday Global conferentie in Cambridge. Deze lage-energie systeem is gemakkelijk aan te passen aan een verscheidenheid van use cases te voldoen.

De Raspberry Pi kan worden gemaakt om te functioneren als een draadloze internetverbinding in staat computer, een home security systeem, of een gaming console. U kunt het ook gebruiken als een media center en u kunt zelfs sluit deze dan aan een televisie. Er zijn vele accessoires beschikbaar voor dit board die u kunnen helpen af ​​te stemmen op uw behoeften.

Wanneer u voor het eerst aan de slag met uw project kunt u niet de juiste randapparatuur. Er zijn veel onderdelen van dit board die u kunnen helpen bij het maken van de juiste beslissing. Enkele van de belangrijkste onderdelen zijn de Raspberry Pi Camera Module en de mini display port. Deze twee apparaten helpen u verbinding met het internet van buiten uw huis of kantoor.

De microSD-kaart wordt ook gebruikt om alle van de besturingssystemen voor de Raspberry Pi houden. Als het besturingssysteem groeit kunt u meer opslagruimte en geheugen toe te voegen aan de raad. Zorg ervoor dat u de ruimte die het besturingssysteem zal vereisen voordat u de aankoop te overwegen.

Nu dat je de Raspberry Pi systeem op een chip (SoC) kunt u uw systeem eenvoudig upgraden. U kunt het besturingssysteem te upgraden naar Linux. De Raspbian distributie die wordt meegeleverd met de SoC wordt al gebruikt voor andere elektronische apparaten. Zodra u het besturingssysteem van de Raspberry Pie upgrade krijgt u toegang tot het volledige Linux-besturingssysteem.

USB mass storage-apparaten kunnen worden aangesloten op de USB-poorten. Uw sollicitatie kunt bestanden opslaan in deze extern opslagapparaat. Voor sommige mensen kan dit een probleem zijn en je kan nodig zijn om de interne capaciteit flash-opslag te upgraden. Als u niet nodig om grote bestanden op te slaan, dan heb je niet nodig om de interne flash-opslag te upgraden.

Een AC muur wrat of batterij back-up stroom wordt gebruikt voor het aandrijven van de Raspberry Pi. Sommige mensen willen extra vermogen aan hun raad toe te voegen vanuit een netadapter. Deze optie is beschikbaar voor een minimale kosten en is handig voor mensen die veel moeten reizen.

De Bluetooth-module wordt gebruikt om te communiceren met externe apparaten, zoals printers en toetsenborden. De meeste Bluetooth-apparaten kan worden gebruikt met de Raspberry Pi ook. Je moet in staat zijn om een ​​Bluetooth-dongle die verbonden is met het apparaat.

De Ethernet-aansluiting is een populaire keuze voor bevestiging aan het internet. Als u wilt in staat zijn om snel online te krijgen en gemakkelijk moet u een Ethernet-kabel aangesloten op de Raspberry Pi hebben. Het zal u toelaten om snel en eenvoudig verbinding met het internet.

Een ingebouwde USB digitale video recorder is handig voor het tonen van je projecten. Dit apparaat kan video's opnemen om u te helpen een les te geven of een presentatie. Vaak kunt u een video van een gebeurtenis vast te leggen en te gebruiken die video tot een klasse later leren.

Als u een andere taal spreken kunt u gebruik maken van de ingebouwde vertaler. U kunt praten met andere mensen in verschillende talen en ze zullen begrijpen wat u zegt. Een Raspberry Pi is een uitstekende bron voor het leren van verschillende talen en spreken van vreemde talen.

Ook interessant

Elektro componenten

Welke Elektrische Componenten Heb Ik Nodig?Het kiezen van de juiste soort van elektrische componenten om een ​​goede build is een belangrijke overweg ...

Lees verder

Raspberry PI

Raspberry Pi - Leren Vele Talen Met Één ApparaatEen Raspberry Pi kan een echte educatief hulpmiddel zijn. Het is goedkoop, eenvoudig te gebruiken en h ...

Lees verder

Alarm systemen

Hoe Alarm Systemen WerkenAlarm systemen worden gebruikt om de kwaliteit van leven voor mensen in woningen te controleren. Ze laten huiseigenaren om ee ...

Lees verder