Hoe Kies je de Juiste Paneel Voor de Bouw

Als u het bouwen van de biologie labs, hydrocultuur, aquaponics of misschien een visvijver dan zult u willen ervoor zorgen dat het gebouw panelen waterdicht zijn. De panelen die u koopt moet worden gemaakt van waterbestendig gips (ook bekend als 'ice-negen'). Het gebruik van waterbestendige paneel een standaardpraktijk in waterbouw en heeft lang aanvaard.

De enige manier om de ondoordringbaarheid van het paneel te bereiken is polyestermembraan gebruiken. Echter, als je deze techniek kiest dan moet je ervoor zorgen dat het paneel is zeer stijf en dik.

Bovendien, zorg ervoor dat het paneel hoge temperaturen kunnen weerstaan. Polyester membraan niet alleen stijf maar kan ook weerstaan ​​hoge temperatuur en vochtigheid.

Als u kiest voor het gebruik van een volledig waterdichte panel, dan moet u ervoor zorgen dat het paneel in staat is om de volledige waterdruk te weerstaan. Je moet waterdicht paneel dat een steun die het op zijn plaats houdt, zodat het paneel boven het waterniveau kan ondersteunen heeft te hebben.

Het is belangrijk dat u de juiste dikte van het membraan te krijgen. In feite, hoe dikker het membraan, hoe minder hoeveelheid chemisch krijgt druppelen vanaf de bovenkant van het paneel in de hoofdvoedingsleiding.

Het dunne membraan moet tevens het steunsysteem goed. Een goede membraan is een essentieel onderdeel voor een goed ontwerp.

Het is essentieel dat u de juiste kwaliteit membraan voor de bouwindustrie gebruiken. Er zijn bepaalde dingen om te onthouden over het fabricageproces voor het kopen van een panel voor de bouwindustrie.

Zo zal de fabrikant zich bewust zijn van de aard van de biologische werk dat je gaat uitvoeren. Hij zal ook bewust zijn van hoeveel licht je zal nodig hebben voor het uitvoeren van de biologische werk.

Om die reden moet je een paneel dat flexibel genoeg is om deze te vergroten of verkleinen, afhankelijk van uw wensen aan te schaffen. Het membraan moet ook een hoge dichtheid, zodat het gemakkelijk hoge druk aankan.

Andere factoren te overwegen wanneer u construct panelen zijn de end-grain configuratie. Er zijn een aantal fabrikanten die gebruik maken van een straight snijproces in de bouw van de panelen, waar de panelen zullen worden gebouwd en gesneden om het paneel dat u gaat gebruiken te vormen.

Dit klinkt heel simpel, maar het resultaat is vaak dat de panelen van slechte kwaliteit zal zijn. Daarom is het essentieel dat u een paneel dat is gevormd om vorm, in plaats van dat het paneel is gevormd om vorm, zoals de geprefabriceerde panelen die je kunt vinden in de winkels te kopen.

Aan de andere kant, als je probeert om een ​​biologisch laboratorium te bouwen, dan moet je dik, maar dunne gips, dat is een 'twist' genezen membraan te gebruiken. Er zijn bedrijven die verschillende soorten panelen voor de bouw te verkopen, zodat je kunt kopen de juiste die voor je biologische werk.

Bouw

Interessante links