Kurkparket

Kurk Vloeren Voor Elke Vloer

Cork Flooring is een van de mooiste vloeren opties beschikbaar zijn in de markt van vandaag. Deze vloer heeft een aantal wenselijke eigenschappen dat het een zeer populaire keuze te maken tussen de residentiële huiseigenaren, commerciële en industriële eigenaren gelijk.

Kurkvloeren zijn gebruikt in Europa eeuwenlang als een alternatief voor steen of hout. De populariteit van deze vloeren is sterk gedurende de laatste vijf jaar toegenomen. Kurk is een product van de kurk plant, dat is een van de oudste continu werkende installaties in de wereld. Andere factoren hebben bijgedragen aan de stijgende populariteit van de kurkvloer, zoals de beschikbaarheid van grondstoffen tegen betaalbare tarieven.

Kurkvloeren is voornamelijk opgebouwd uit looizuur, was en een aardolie-base. Kurk kan bestaan ​​uit drie basiscomponenten: de kurk, het water en de vaste stof fermentatie. Cork Flooring is niet brandbaar of ontvlambaar.

Cork heeft een aantal belangrijke kwaliteiten die het populairder dan andere soorten vloeren te maken. Ze zijn ideaal als een vloer optie, omdat hun natuursteen achtige uitstraling. Het is duurzaam en glad bij contact met vocht. Zo maakt het een ideale oplossing voor een natte vloer eis. Vandaar dat Cork Flooring grote schaal gebruikt als een aanvulling op hardhout, tegels of keramische vloeren voor gebieden waar water verzamelen zich kunnen voordoen.

Cork is zeer absorberend. Daarom is het gemakkelijk op poreuze ondergronden zoals beton, stucwerk en betonblok kan worden geïnstalleerd. Met de klevende aard van kurk is ook gemakkelijk toegepast bij de vervaardiging van verlijmde gevelbekleding, beadboard, laminaat, etc.

De bovenstaande eigenschappen van kurkvloeren maken het een voorkeur van de consument in het algemeen en zakelijke segment. Daarnaast heeft deze vloeren oogstte veel populariteit in de ambachtelijke markt, ook. In tegenstelling tot andere bouwmaterialen, zoals stucwerk, steen of multiplex, kurk biedt een breed scala van toepassingen.

Cork heeft een lange geschiedenis in Europa, die u zult zien genoemd in oude foto's en historische documenten. De massaproductie van deze vloer is pas in de laatste vijftig jaar of zo is gebeurd. Het gebruik van kurk is ontstaan ​​als een manier om te voorkomen dat de vloeren rotten en soepeler, decoratief, en duurzamer oppervlakten te leiden.

De klei die kurk wordt vervaardigd is niet vervormbaar als de typische klei. De klei waaruit deze geproduceerd is volledig verzadigd met vervormbare elementen en deze elementen worden overgelaten aan matrijs na de uiteindelijke harding voltooid is.

Een andere aantrekkelijke eigenschap van kurk is de mogelijkheid om uit te breiden, waardoor het mogelijk om meer producten toe te voegen, nadat het droogproces is voltooid. Aldus kan de kurkvloeren gemakkelijk worden gevormd met verschillende materialen om vloeren patronen en kleuren die uniek patroon en naast de kurkmateriaal worden opgeslagen. Het biedt ook een unieke afwerking van het oppervlak dat de hele kamer geeft een unieke uitstraling.

Kurkvloeren heeft vele unieke eigenschappen die het zeer goed bestand tegen slijtage te maken, en het heeft een aantal van de beste non-slip eigenschappen die vandaag beschikbaar zijn. Met een combinatie van anti-slip, vlekbestendig eigenschappen, en absorptie-eigenschappen, kurkvloeren aanbiedingen betere veerkracht en weerstand tegen water, warmte, vlekken en vlekken en vochtigheid.

Kurkvloer kan met een eenvoudig systeem van aanbrengen van lijm op de onderliggende tegels, vloeren en ondervloer, en vervolgens de resterende oppervlak gesproeid met was. Deze procedure laat geen residu achter op de vloer.

Ook interessant

Bouw

BouwBouw is een van de oudste menselijke beroepen en blijft zich voortdurend verbeteren. Bouwen is een gevorderde activiteit, variërend van grote comp ...

Lees verder

Bouwafwerking

BouwafwerkingBouwafwerking is een essentieel onderdeel van bijna elk bouwproject, van kleine verbouwingen tot aan het bouwen van een volledig nieuw ge ...

Lees verder

Bouwmaterialen

BouwmaterialenDe bouwsector is gegroeid van een niche-industrie naar een volgende markt met miljarden omzet. Bouwmaterialen zijn een belangrijk onderd ...

Lees verder

Bouw

Interessante links