Zonnepanelen Kosten

Kosten voor residentiële zonnepanelen

Als u op de markt bent om zonne-energie voor woningen te installeren, moet u weten dat er veel factoren zijn die de prijs van zonnepanelen beïnvloeden. Er spelen een aantal verschillende factoren een rol. Hier is een korte blik op enkele van de dingen die u in gedachten wilt houden wanneer u een zonnepaneel koopt.

Gebruik in het hierboven genoemde "hypothetische" geval een gratis online zonnecalculator genaamd "PV Watts" om de gemiddelde kosten van zonnepanelen voor een eengezinswoning in New York te berekenen. Hopelijk helpen de volgende tips u erachter te komen hoeveel zonnepanelen voor woningen in uw specifieke situatie kosten.

Vergeet allereerst niet om rekening te houden met de grootte en complexiteit van uw residentiële zonnestelsel. Veel huizenbouwers bouwen systemen met meerdere panelen, waarvoor meer materiaal en arbeid nodig is dan een enkel paneel, maar het bespaart u daadwerkelijk geld op de initiële constructiekosten van het systeem.

Ten tweede, onthoud dat er twee soorten residentiële zonnepanelen zijn: passief en actief. Passieve zonne-energiesystemen wekken elektriciteit op door de energie van de zon te gebruiken om water te verwarmen en het vervolgens om te zetten in stoom door middel van een turbine. Actieve zonnepanelen gebruiken de energie van de zon om een ​​ventilator te laten draaien, zodat warme lucht uit het warme water verdampt en de koele lucht koelt die in de collectorplaat is opgeslagen.

Ten slotte is een ding om in gedachten te houden bij het kopen van zonne-energie voor woningen dat het alleen zin heeft om een ​​systeem met garantie te kopen, vooral als je het door een professional gaat laten installeren. Met andere woorden, als u een zonnepaneel aanschaft en het kapot gaat of niet meer werkt, zit u vast met een dood apparaat, een kapotte garantie en mogelijk een zeer hoge rekening voor vervangende onderdelen. Het kopen van een systeem zonder garantie is op zijn best een gok en kan u uiteindelijk veel geld kosten.

Kortom, het zonnepaneelsysteem dat u koopt, kan de kosten van uw zonne-energiebehoeften maken of breken. Hoe efficiënter en effectiever het paneelsysteem energie opslaat, hoe goedkoper de elektriciteitsrekening zal zijn.

Een ander ding om in gedachten te houden bij het kopen van een zonnepaneel is de "netto metering" korting. Kortom, als u een zonnepaneel met nettometing heeft geïnstalleerd en voldoende energie uit uw zonne-energiesysteem ontvangt, krijgt u een korting op uw maandelijkse energierekening. Dit is een geweldige stimulans om op zonne-energie te gaan!

Het laatste waar u op moet letten bij het zoeken naar het juiste zonnepaneel is de korting "netto meting", die u kunt aanvragen bij de aanschaf van een zonnestroomsysteem voor woningen. Over het algemeen krijgt u een netto meterkorting voor elk kilowattuur dat u met uw systeem heeft gegenereerd. Dit helpt om de kosten van het installeren van het systeem te compenseren.

Ook interessant

Bouw

BouwBouw is een van de oudste menselijke beroepen en blijft zich voortdurend verbeteren. Bouwen is een gevorderde activiteit, variërend van grote comp ...

Lees verder

Bouwafwerking

BouwafwerkingBouwafwerking is een essentieel onderdeel van bijna elk bouwproject, van kleine verbouwingen tot aan het bouwen van een volledig nieuw ge ...

Lees verder

Bouwmaterialen

BouwmaterialenDe bouwsector is gegroeid van een niche-industrie naar een volgende markt met miljarden omzet. Bouwmaterialen zijn een belangrijk onderd ...

Lees verder

Bouw

Interessante links