Betaalkaarten En Kredietkaarten

De Voordelen En Nadelen Van Het Gebruik Van Een Pinpas En Credit Card

In de financiële wereld van vandaag velen van ons worden geconfronteerd met de noodzaak van een debet en credit card, om rekeningen betalen of zelfs alleen maar een online aankoop. De beslissing van welke te gebruiken kan ontmoedigend zijn. In dit artikel wil ik de voor- en nadelen van het gebruik van een debet en credit card om aankopen te doen ontdekken.

Een betaalkaart is gewoon een creditcard met een debetkaart bevestigd. Dit betekent dat de debetnota kaarthouder de kaart kan gebruiken op dezelfde wijze als de creditcardhouder kan; de kaarthouder veegt simpelweg op een terminal van de kassa of betaalautomaat. Als de kaarthouder voldoende geld heeft op de kaart, zijn ze niet in staat om een ​​aankoop te doen. Een betaalkaart is ideaal voor mensen die behoefte hebben om aankopen te doen in grote hoeveelheden; zoals winkelen in een restaurant, tankstation, warenhuis of supermarkt.

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van een debetkaart is dat je aankopen waar u worden geaccepteerd voor een creditcard, bijvoorbeeld u een aankoop bij een tankstation kan maken met behulp van uw bankpas kan maken en geen zorgen te maken over het betalen voor de brandstof op de dag van de aankoop. Er is ook geen risico te worden overladen bij het gebruik van een debetkaart.

Bij het gebruik van uw bankpas een aankoop te doen, is het belangrijk dat je nog aan het einde van uw transactie volledig te betalen. Dit kan helpen om het bedrag van de rente die wordt geheven over het saldo op uw kaart te minimaliseren. Als u vindt dat u een late betaling te doen, zul je meer moeten betalen aan rente dan wanneer u de transactie op tijd had betaald. Dit komt omdat een credit card meer interesse in het geval van te late betalingen niet in rekening kunnen brengen; credit card bedrijven zijn bij wet verplicht om een ​​rente van de inflatie rekening te brengen.

Een nadeel van het gebruik van een debetkaart is dat u uw creditcard niet kunt gebruiken als een vorm van betaling wanneer u uit winkelen. De caissière zal niet aanvaarden uw credit card en zal niet in staat zijn om het te accepteren als een vorm van betaling. Dit komt omdat de meeste credit card bedrijven zijn niet toegestaan ​​uit te geven creditcards aan klanten.

Er zijn bepaalde situaties waarin u misschien wel in staat zijn om uw bankpas te gebruiken als een vorm van betaling; bijvoorbeeld een winkel zal uw bankpas als betaling voor een item dat beschikbaar zijn in hun winkel is niet te accepteren. De meeste retailers zal niet instemmen met het gebruik van uw credit card als een vorm van betaling en het is noodzakelijk voor u om een ​​evenwicht in uw credit card hebben wanneer u het maken van dergelijke aankopen.

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van een debetkaart over een credit card. Een van de belangrijkste voordelen is dat er geen noodzaak voor u om grote hoeveelheden contant geld bij je draagt ​​te allen tijde, is er geen noodzaak om te wachten voor de kaart moet worden teruggegeven aan u als een vorm van betaling. Ook zult u niet uw credit card mee te nemen op elk moment, zoals u waarschijnlijk niet nodig om een ​​aankoop te doen als je geen contant geld beschikbaar te hebben zijn. U zult geen zorgen te maken over het niet hebben geld beschikbaar is en dan hebben om het te dragen weg om een ​​aankoop te doen.

Er zijn veel mensen die liever hun pinpas te gebruiken over een credit card omdat ze meer veelzijdig. Echter, er is geen ontkomen aan het feit dat het gebruik van een debetkaart komt met een aantal nadelen, waarvan er één is het risico dat je zal moeten betalen rente op uw balans.

Ook interessant

Financieel

FinancieelFinanciële zorgen kunnen worden ontdekt. Het kan moeilijk zijn om een ​​financieel plan te plotten als je geen begrip hebt van basisprincipe ...

Lees verder

Banken

De Verbinding Tussen de Banken en LeningenBanken hebben vaak de meest moeilijke tijd het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten. Maar geef niet op. ...

Lees verder

Incasso En Factoring

Factoring en Incasso - Wat is het Verschil?Factoring is een proces dat wordt gebruikt door een financiële instelling om de schuld te verzamelen van c ...

Lees verder