Periodieke Geconsolideerde Rapporten

Geconsolideerde Periodieke Verslagen Is Belangrijk voor een Bedrijf

Geconsolideerde periodieke verslagen, ook wel bekend als periodieke verklaringen zijn verklaringen van de rekeningen en financiële transacties gemaakt door een bedrijf gedurende een bepaalde periode van tijd. De verklaringen geven informatie over hoe het geld wordt besteed, activa en passiva, en cash flow.

De verklaring van de financiële posities of rekeningen voor een bedrijf moet ook worden uitgelegd waar het geld van het bedrijf vandaan komt en waar hij heen gaat bevatten. Het moet ook de uitleg van hoe dat geld wordt besteed, waar het geld wordt geïnvesteerd, en waar het bedrijf geld heeft geleend in het verleden en zal waarschijnlijk geld te lenen in de toekomst. Ten slotte moet de boekhouding van een bedrijf onder meer een beschrijving van de wijze waarop de activa van de vennootschap worden verdeeld over de eigenaren.

Jaarrekeningen worden meestal verdeeld in twee grote categorieën: Debiteuren en crediteurenadministratie. U kunt vergelijkingen maken tussen de vorderingen en de rekeningen te betalen wanneer u werkt op uw budget.

Geconsolideerde periodieke verslagen die aantonen de Debiteuren Crediteuren informatie wordt ook wel aangeduid als geconsolideerde verslagen. Deze rapporten bieden ook informatie over bruto en netto inkomen, werkkapitaal, het eigen vermogen van de eigenaar, en de nettowaarde van het bedrijf.

Rapporten kunnen ook Financial Accounting Standards Board (FASB) normen op te nemen. Deze normen vereisen bedrijven om de verslagen op te stellen en deze voor te leggen aan de raad van bestuur.

Debiteuren en Crediteuren zijn beide rekeningen van de fysieke kasstromen van het bedrijf. Alle financiële transacties van de vennootschap zijn opgenomen binnen deze categorie. Het volgende zou rekeningen van debiteuren en crediteuren:

Debiteuren is de ontvangst van het geld door het bedrijf. Als het bedrijf haar klanten een product of dienst stuurt, dan zouden ze het bedrijf direct in de vorm van contant te betalen. Het geld wordt vervolgens bijgeschreven op de rekening vorderingen. Toen het bedrijf stuurt controles aan klanten, zouden ze ook betalen het bedrijf een vergoeding voor de transactie.

Betaalrekeningen is de uitkering van contant geld aan leveranciers. Deze categorie is belangrijk omdat het bedrijf ontvangt betalingen voor dingen zoals: hulpstoffen, arbeid, vergoedingen, enz. Wanneer een bestelling wordt geplaatst voor iets, de leverancier rechtstreeks betaalt het bedrijf. Betalingen worden ook binnen deze categorie.

Een tweede categorie die belangrijk is, is Debiteuren. Wanneer een klant een item stuurt, dan zouden ze het bedrijf direct betalen. Nadat het is verzonden naar de klant, zou de betaling worden bijgeschreven op de vorderingen rekening.

Wanneer een bedrijf iemand betaalt voor een dienst, zou het worden gerapporteerd als betaalrekeningen. Elke ontvangen van een klant betalingen worden gerapporteerd als betaalrekeningen.

Schulden zijn rekeningen van de betaling van de vorderingen. Een bedrijf zou iemand betalen als het geld wordt betaald door een klant. De betalingen voor diensten, producten en materialen zouden allemaal worden gerapporteerd als schulden.

Geconsolideerde Periodieke Statements geeft een breed overzicht van hoe een bedrijf financieel aan het doen is. Bedrijven maken gebruik van de rapporten bij te houden van hun financiën te houden en de winst- en verliesrekening van het bedrijf te analyseren.

Ook interessant

Financieel

FinancieelFinanciële zorgen kunnen worden ontdekt. Het kan moeilijk zijn om een ​​financieel plan te plotten als je geen begrip hebt van basisprincipe ...

Lees verder

Banken

De Verbinding Tussen de Banken en LeningenBanken hebben vaak de meest moeilijke tijd het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten. Maar geef niet op. ...

Lees verder

Incasso En Factoring

Factoring en Incasso - Wat is het Verschil?Factoring is een proces dat wordt gebruikt door een financiële instelling om de schuld te verzamelen van c ...

Lees verder