Structurele Verschillen Tussen de Regelgevende instanties en Institutional Banking

Institutional Banking is het gebruik van banken en andere financiële instellingen. Het maakt het mogelijk voor spaarders en schuldeisers om hun bezittingen, zoals spaargeld te houden, in dezelfde instelling of bank. De Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) regelt banken. De FDIC verzekerde stortingen tot $ 250.000 per inlegger.

Institutional Banking

Dit kan een financiële instelling als een Credit Union of Bank. Over het algemeen banken zijn verzekerd door de FDIC en niet hun eigen geld niet storten. Ze hebben een troef van hun eigen met een actief van iemand anders, dat is hun onderpand.

Als mensen iets kopen kunnen ze een lening of misschien wel een creditcard nodig hebt van een financiële instelling, of vice versa. Dit is een optie. Men kan kopen of verkopen voorraad in één's Bank, maar dit wordt meestal gedaan door een makelaar. Een financiële instelling kan ook een lening of aankoop aandelen te geven in een andere financiële instelling.

De meeste van de grote financiële instellingen ter wereld opereren wereldwijd. Zij behouden hun kantoren, filialen en kantoren in diverse landen. Daarom zijn er internationale banken.

Wanneer corporate business bedrijven een manier om zaken te doen over een nationale schaal nodig hebben, maken ze gebruik van maken. Dit zijn banken en financiële instellingen die opereren op nationale schaal en op deze manier zijn ze vergelijkbaar met de Bank of England.

Instellingen die diensten via het internet te bieden hebben genomen om het internet op dezelfde manier. Ze worden bestuurd door een wereldwijde bancaire autoriteit. Er zijn drie belangrijke soorten van de internationale financiële instellingen: private banken, coöperatieve financiële instellingen, en de nationale banken.

Deze zijn verschillend van elkaar in termen van hun structuur en het gebied dat ze beschikbaar zijn in. Al deze worden gedekt door de wereldwijde bancaire regelgeving. Ze maken deel uit van de Global Banking Federation, dat is een van de Verenigde Naties (VN) geleide organisatie van de regulering van en het toezicht op de activiteiten van Global Banking.

Global Banking verwijst naar de afspraken tussen de nationale banksystemen. Deze organisaties zijn nationale banken in andere landen. Hun banken zijn over het algemeen geregeld in het kader van de interne banksysteem.

Op dezelfde manier zijn er financiële instellingen in deze vorm dat het werk buiten de Verenigde Naties. Zij omvatten de meeste van de grote financiële instellingen van de westerse wereld. De bank van Engeland, het IMF en de centrale banken van de Verenigde Staten en Japan zijn al een van deze.

Andere instellingen opgenomen zijn wettelijke, financiële instellingen (RIFIs), wederzijdse financiële instellingen (MFI's) en financiële instellingen van zelfbestuur staten. Er zijn internationale organisaties die regelen en toezicht op deze instellingen.

Het feit dat er verschillende manieren waarop instellingen kunnen worden gecategoriseerd heeft ook geleid tot het opnemen van de internationale financiële instellingen. Veel instellingen in verschillende delen van de wereld kan worden ingedeeld in deze internationale financiële instellingen.

Ook interessant

Financieel

Financiële Planning voor de Nieuwe JijAls je een persoon die hard heeft gewerkt en het verdienen van je eigen geld, kunt u zeker genieten van de voor ...

Lees verder

Banken

De Verbinding Tussen de Banken en LeningenBanken hebben vaak de meest moeilijke tijd het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten. Maar geef niet op. ...

Lees verder

Incasso En Factoring

Factoring en Incasso - Wat is het Verschil?Factoring is een proces dat wordt gebruikt door een financiële instelling om de schuld te verzamelen van c ...

Lees verder